Home / Over ons

Salon Levent is een groot begrip in Enschede sinds 1994.

Bij Salon Levent word je al verwend vanaf het moment dat je een stap naar binnen zet. Ons team streeft ernaar je een goed resultaat te geven, met het beste advies om je op en top laten te stralen.

Of je nou voor een knipbehandeling komt of voor een kleurbehandeling, team Salon Levent zorgt ervoor dat je een onvergetelijke tijd krijgt bij ons. Ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet wat, kom gerust langs.


Ons team

Levent

Eigenaar en masterstylist, zoals velen hem noemen: de man met de gouden handen! Van knippen, kleuren tot aan opsteken en visagie doet hij. Levent vindt het belangrijk dat alle klanten voldoende aandacht krijgen en daar maken wij ook de tijd voor. Buiten de salon wordt hij ingehuurd bij fotoshoots en dat doet hij met alle plezier.

Tülin

Eigenaresse, zorgt ervoor dat alles zowel achter de schermen als voor de schermen goed verloopt. Ook zorgt ze ervoor dat wij ons goed kunnen focussen op onze klanten en dat zij alles regelt voor ons. Ze is het hartje van de salon, want zonder haar zouden wij het niet kunnen.

Altane

Onze hairstylist werkt al meer dan 15 jaar bij ons en ze is niet meer weg te denken uit onze salon. Haar specialisme is knippen, kleuren en visagie. Ook staat ze openen om advies te geven en om het dan waar te maken. Als je bij haar in de stoel zit en je geeft haar de vrije hand, herken je jezelf niet meer terug.

Asena

Onze hairstylist is gecertificeerd mastercolorist. Dit jaar is ze genomineerd voor de Coiffure Award Schwarzkoph Hair Color Technician of the Year 2023.
Ze is niet bang om een strakke fade te zetten bij de heren. Zij volgt trainingen in het binnen- en buitenland. Ook was ze genomineerd voor de coiffure award in 2020/2021. Zelf vindt ze het super leuk om iemand helemaal te glamouren voor een feest, maar ook iemand een metamorfose aan te bieden.

Damla

Onze junior stylist zorgt ervoor dat u goed wordt verwelkomd, op dit moment is haar specialisme, aanzet inkleuren, toner aanbrengen en föhnen kan ze als de beste, ook staat ze ervoor om iemand een touch up te geven, ze zorgt er ook voor dat u heerlijk wordt gemasseerd aan de wasbak met een masker.


Afspraak maken

Wat fijn dat je een afspraak wilt maken! Dit kun je telefonisch doen door te bellen naar 053 431 3831 of via de Whatsapp knop onderin het scherm.