Home / Over ons

Salon Levent is een groot begrip in Enschede sinds 1994.

Bij Salon Levent word je al verwend vanaf het moment dat je een stap naar binnen zet. Ons team streeft ernaar je een goed resultaat te geven, met het beste advies om je op en top laten te stralen.

Of je nou voor een knipbehandeling komt of voor een kleurbehandeling, team Salon Levent zorgt ervoor dat je een onvergetelijke tijd krijgt bij ons. Ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet wat, kom gerust langs.


Ons team

Levent

Levent, eigenaar en masterstylist, staat bekend als de man met de gouden handen! Zijn uitgebreide vaardigheden omvatten niet alleen knippen en kleuren, maar ook opsteken en visagie. Hij hecht grote waarde aan het bieden van persoonlijke aandacht aan al zijn klanten, wat weerspiegeld wordt in de tijd die we altijd voor hen vrijmaken. Buiten de salon wordt Levent regelmatig gevraagd voor fotoshoots, een rol die hij met veel plezier vervult.

Dit jaar is Levent bijzonder vereerd door zijn nominatie voor de Coiffure Award Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year. Deze nominatie onderstreept zijn buitengewone talent en toewijding aan het vak. Met zijn expertise en passie levert Levent niet alleen uitstekende service in de salon, maar draagt hij ook opvallend bij aan de mode- en beauty-industrie.

Levent's toewijding en vakmanschap maken hem een waardevolle professional in de wereld van hairstyling en beauty.

Tülin

Eigenaresse, zorgt ervoor dat alles zowel achter de schermen als voor de schermen goed verloopt. Ook zorgt ze ervoor dat wij ons goed kunnen focussen op onze klanten en dat zij alles regelt voor ons. Ze is het hartje van de salon, want zonder haar zouden wij het niet kunnen.

Asena

Onze hairstylist is een gecertificeerd mastercolorist met een indrukwekkende lijst van prestaties en vaardigheden. Dit jaar is ze genomineerd voor de Coiffure Award Schwarzkopf Hair Color Technician of the Year 2024, een erkenning voor haar uitzonderlijke talent in haarkleuring. Daarnaast heeft ze eerder nominaties ontvangen voor de Coiffure Award in zowel 2020,2021 & 2023.

Ze is niet bang om een strakke fade te zetten bij heren en volgt regelmatig trainingen in zowel binnen- als buitenland om haar vakmanschap te blijven verbeteren. Ze geniet ervan om klanten compleet te glamouren voor speciale gelegenheden en biedt graag metamorfoses aan, waarbij ze haar creativiteit en expertise volledig inzet.

Damla

Onze hairstylist Damla is een veelzijdige professional met specialisaties in kleuren, knippen, föhnen en visagie. Momenteel volgt Damla een opleiding aan de Barber School, waar ze zich richt op het perfectioneren van haar technieken in het herenvak.

Naast haar studie heeft Damla al aanzienlijke erkenning ontvangen in de vorm van prestigieuze nominaties. Ze is genomineerd voor de Coiffure Award 2024 Consumer Award, een eer die de meest getalenteerde en innovatieve stylisten in de sector erkent. Bovendien is ze dit jaar ook genomineerd voor de One Shot Award.

Damla's inzet voor voortdurende verbetering en haar toewijding aan klanttevredenheid maken haar een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige hairstyling en -verzorging.

Altane

Onze hairstylist werkt al meer dan 15 jaar bij ons en ze is niet meer weg te denken uit onze salon. Haar specialisme is knippen, kleuren en visagie. Ook staat ze openen om advies te geven en om het dan waar te maken. Als je bij haar in de stoel zit en je geeft haar de vrije hand, herken je jezelf niet meer terug.Afspraak maken

Wat fijn dat je een afspraak wilt maken! Dit kun je telefonisch doen door te bellen naar 053 431 3831 of via de Whatsapp knop onderin het scherm.